Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Nutritional Parameters on Laccase Production by the Culinary and Medicinal Mushroom, Grifola frondosa
 
 
Titel: Effect of Nutritional Parameters on Laccase Production by the Culinary and Medicinal Mushroom, Grifola frondosa
Auteur: Xing, Z. T.
Cheng, J. H.
Tan, Q.
Pan, Y. J.
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2006) nr. 11 pagina's 1215-1221
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland