Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
 
  The influence of different yeasts on the fermentation, composition and sensory quality of cachaça
 
 
Titel: The influence of different yeasts on the fermentation, composition and sensory quality of cachaça
Auteur: Oliveira, Evelyn Souza
Cardello, Helena Maria André Bolini
Jeronimo, Elisangela Marques
Souza, Elson Luiz Rocha
Serra, Gil Eduardo
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2005) nr. 5 pagina's 707-715
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland