Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effect of bacteriocinogenic Lactobacillus spp. on the shelf life of fufu, a traditional fermented cassava product
 
 
Titel: Effect of bacteriocinogenic Lactobacillus spp. on the shelf life of fufu, a traditional fermented cassava product
Auteur: S.T. Ogunbanwo
A.I. Sanni
A.A. Onilude
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2004) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2004-02
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, The Netherlands
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland