Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Identification and succession of lactic acid bacteria during fermentation of urutan, a Balinese indigenous fermented sausage
 
 
Titel: Identification and succession of lactic acid bacteria during fermentation of urutan, a Balinese indigenous fermented sausage
Auteur: N.S. Antara
I.N. Sujaya
A. Yokota
K. Asano
W.R. Aryanta
F. Tomita
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 18 (2002) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2002-04
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, The Netherlands
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland