Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Amelioration of garri, a cassava-based fermented food by the inoculation of microorganismssecreting amylase, lysine and linamarase into cassava mash
 
 
Titel: Amelioration of garri, a cassava-based fermented food by the inoculation of microorganismssecreting amylase, lysine and linamarase into cassava mash
Auteur: N. Okafor
C. Umeh
C. Ibenegbu
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 14 (1998) nr. 6 pagina's 4 p.
Jaar: 1998-11
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, The Netherlands
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 28 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland