Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of Muffins Nutrient Profile Using Wheat, Beans and Quinoa Flours: A Preliminary Strategy for Enhancing Protein Quality, Dietary Fibre and Anti-Oxidative Potentials
 
 
Titel: Optimization of Muffins Nutrient Profile Using Wheat, Beans and Quinoa Flours: A Preliminary Strategy for Enhancing Protein Quality, Dietary Fibre and Anti-Oxidative Potentials
Auteur: Bassett, María Natalia
Acuña, María Elina
Corral, Lucrecia
Moreno, Elvecia del Carmen
Fernández, Noelia Natalia
Rossi, Analia Mabel
Marigliano, Ana Clelia Gómez
Tereschuk, María Laura
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 80 () nr. 3 pagina's xx
Jaar: 2025-05-19
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland