Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Developing Snack Products Based on Oca (Oxalis tuberosa) and Sorghum (Sorghum spp.) Flour: Correlation Between Antioxidant and Physicochemical Properties
 
 
Titel: Developing Snack Products Based on Oca (Oxalis tuberosa) and Sorghum (Sorghum spp.) Flour: Correlation Between Antioxidant and Physicochemical Properties
Auteur: González-Victoriano, Lizbeth
Santamaría-Gómez, Juan Manuel
Hernández-Varela, Josué David
Soto Simental, Sergio
Arredondo Tamayo, Benjamin
Chanona-Pérez, José Jorge
Güemes Vera, Norma
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 80 () nr. 3 pagina's xx
Jaar: 2025-05-16
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland