Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Biofortified Sweet Potato Submitted to Different Domestic Cooking Processes: Impact on β-Carotene Retention and Antioxidant Capacity
 
 
Titel: Biofortified Sweet Potato Submitted to Different Domestic Cooking Processes: Impact on β-Carotene Retention and Antioxidant Capacity
Auteur: Fornazier, Eduardo Lorencetti
Sant`Ana, Cíntia Tomaz
da Silva Oliveira, Daniela
Costa, Neuza Maria Brunoro
Carneiro, Joel Camilo Souza
Silva, Pollyanna Ibrahim
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 80 () nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2025-02-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland