Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Wheat Bread Supplemented with Egg Albumin: Structural Features, and In Vitro Starch and Protein Digestibility
 
 
Titel: Wheat Bread Supplemented with Egg Albumin: Structural Features, and In Vitro Starch and Protein Digestibility
Auteur: Rosas-Rivas, J.
Rodríguez-Huezo, M. E.
Vernon-Carter, E. J.
Alvarez-Ramirez, J.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 80 () nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2025-01-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland