Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Potential of Brewer’s Spent Grain as a Nutritional Ingredient in Bakery Products
 
 
Titel: Potential of Brewer’s Spent Grain as a Nutritional Ingredient in Bakery Products
Auteur: Paiva, Caroline Franco
Almeida, Tainá da Silva Fleming De
Arelhano, Gabriela Egídio
Alvarado, Angely Vanessa Rodríguez
Menezes, Mariana Biava De
Argandoña, Eliana Janet Sanjinez
Gomes, Isabela Lira De Alencar
Moya, Amanda Maria Tomazini Munhoz
Filho, Paulo Sérgio Loubet
Santos, Elisvânia Freitas Dos
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 80 () nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2024-12-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland