Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Calcium Hydroxide and Nixtamalization Time on the In Vitro Starch and Protein Digestibility of Traditional Maize Tortillas
 
 
Titel: Effect of Calcium Hydroxide and Nixtamalization Time on the In Vitro Starch and Protein Digestibility of Traditional Maize Tortillas
Auteur: Escamilla-Urbina, Izxayana
Totosaus-Sánchez, Alfonso
Rodríguez-Huezo, M. Eva
Vernon-Carter, E. Jaime
Alvarez-Ramirez, Jose
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 80 () nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2025-02-10
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland