Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Protein-based Emulsion Hydrogels and Their Application in the Development of Sustainable Food Products
 
 
Titel: Protein-based Emulsion Hydrogels and Their Application in the Development of Sustainable Food Products
Auteur: Ashfaq, Alweera
Osama, Khwaja
Yousuf, Owais
Younis, Kaiser
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 79 () nr. 4 pagina's 759-768
Jaar: 2024-08-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland