Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Proximate Composition, Cooking Quality, and Texture Profile Analysis in Himalayan Landraces of Black Gram (Vigna mungo)
 
 
Titel: Evaluation of Proximate Composition, Cooking Quality, and Texture Profile Analysis in Himalayan Landraces of Black Gram (Vigna mungo)
Auteur: Soharu, Alka
Mittal, Raj Kumar
Sood, Vinod Kumar
Dhaliwal, Yadwinder Singh
Sharma, Sunny
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 79 () nr. 4 pagina's 819-826
Jaar: 2024-08-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland