Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Whey Protein Isolate and Xanthan Gum on the Functionality and in vitro Digestibility of Raw and Cooked Chestnut Flours
 
 
Titel: Impact of Whey Protein Isolate and Xanthan Gum on the Functionality and in vitro Digestibility of Raw and Cooked Chestnut Flours
Auteur: Wang, Qingyu
Ouyang, Jie
Wang, Luyu
Wu, Yanwen
Xu, Chunming
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 79 () nr. 1 pagina's 189-193
Jaar: 2024-02-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland