Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Phenolic Composition, Antioxidant Capacity, and α-Glucosidase Inhibition of Boiled Green Beans and Leaves from Chilean Phaseolus vulgaris
 
 
Titel: Phenolic Composition, Antioxidant Capacity, and α-Glucosidase Inhibition of Boiled Green Beans and Leaves from Chilean Phaseolus vulgaris
Auteur: Burgos-Edwards, Alberto
Miño, Sophia
Nina, Nélida
Plaza, Cecilia
Daza, Fabiana
Theoduloz, Cristina
Paillán, Hernán
Carrasco, Basilio
Gajardo, Mónica
Schmeda-Hirschmann, Guillermo
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 78 () nr. 4 pagina's 762-767
Jaar: 2023-10-09
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland