Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Thermal Gelation of Proteins from Cajanus cajan Influenced by pH and Ionic Strength
 
 
Titel: Thermal Gelation of Proteins from Cajanus cajan Influenced by pH and Ionic Strength
Auteur: Fernández Sosa, Eliana Isabel
Chaves, María Guadalupe
Peyrano, Felicitas
Quiroga, Alejandra Viviana
Avanza, María Victoria
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 78 () nr. 3 pagina's 574-583
Jaar: 2023-08-19
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland