Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Microfluidization on the Physical and Storage Stability of Walnut Protein Emulsion and Beverages
 
 
Titel: Effects of Microfluidization on the Physical and Storage Stability of Walnut Protein Emulsion and Beverages
Auteur: Ling, Yuxi
Cheng, Le
Bai, Xue
Li, Ziqi
Dai, Jie
Ren, Difeng
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 78 () nr. 2 pagina's 467-475
Jaar: 2023-07-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland