Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
 
  The Addition of Pinto Bean Flour and Margarine in the Development of Red Rice-Based Novel Gluten-Free Cookies to Improve the Technological, Sensory and Physicochemical Properties
 
 
Titel: The Addition of Pinto Bean Flour and Margarine in the Development of Red Rice-Based Novel Gluten-Free Cookies to Improve the Technological, Sensory and Physicochemical Properties
Auteur: de Magalhães, Camila Soares
de Almeida Marques, Gleicyane
Bazán-Colque, Ronel Joel
Moraes, Erica Aguiar
da Silva, Erika Madeira Moreira
Ascheri, José Luis Ramirez
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 78 () nr. 1 pagina's 100-108
Jaar: 2022-11-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland