Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Cooking Method and Enzymatic Treatment on the in vitro Digestibility of Cooked and Instant Chestnut Flour
 
 
Titel: Effect of Cooking Method and Enzymatic Treatment on the in vitro Digestibility of Cooked and Instant Chestnut Flour
Auteur: Yang, Zhenglei
Wu, Yanwen
Ouyang, Jie
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 78 () nr. 1 pagina's 166-172
Jaar: 2022-12-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland