Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Baking Process Effects and Combined Cowpea Flour and Sorghum Bran on Functional Properties of Gluten-Free Cookies
 
 
Titel: Baking Process Effects and Combined Cowpea Flour and Sorghum Bran on Functional Properties of Gluten-Free Cookies
Auteur: Queiroz, Valéria Aparecida Vieira
Dizlek, Halef
de Barros, Frederico Augusto Ribeiro
Tardin, Flávio Dessaune
Figueiredo, José Edson Fontes
Awika, Joseph M.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 77 () nr. 4 pagina's 552-559
Jaar: 2022-08-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland