Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Allergenic Content of New Alimentary Pasta Made of Lentils Compared with Lentil Seeds and Analysis of the Impact of Boiling Processing
 
 
Titel: Allergenic Content of New Alimentary Pasta Made of Lentils Compared with Lentil Seeds and Analysis of the Impact of Boiling Processing
Auteur: Valdelvira, Rafael
Garcia-Medina, Guadalupe
Crespo, Jesus F.
Cabanillas, Beatriz
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 77 () nr. 3 pagina's 443-446
Jaar: 2022-08-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 22 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland