Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical Properties and Sensorial Appreciation of a New Fermented Probiotic Beverage Enriched with Pea and Rice Proteins
 
 
Titel: Physico-chemical Properties and Sensorial Appreciation of a New Fermented Probiotic Beverage Enriched with Pea and Rice Proteins
Auteur: Allahdad, Zahra
Manus, Johanne
Aguilar-Uscanga, Blanca R.
Salmieri, Stéphane
Millette, Mathieu
Lacroix, Monique
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 77 () nr. 1 pagina's 112-120
Jaar: 2022-02-10
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland