Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of a Novel Phosphorylated Red Dragon Fruit Peel Pectin for Enhancement of Thermal Stability and Functional Activity
 
 
Titel: Evaluation of a Novel Phosphorylated Red Dragon Fruit Peel Pectin for Enhancement of Thermal Stability and Functional Activity
Auteur: Qian, Shiquan
Sheng, Zhangrui
Meng, Qi
Chen, Lei
Wu, Dandan
Tang, Jiwu
Liu, Ying
Han, Zhenlian
Hu, Weicheng
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 77 () nr. 1 pagina's 150-154
Jaar: 2022-03-15
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland