Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Application of Lactic Acid Bacteria for Coating of Wheat Bread to Protect it from Microbial Spoilage
 
 
Titel: Application of Lactic Acid Bacteria for Coating of Wheat Bread to Protect it from Microbial Spoilage
Auteur: Gregirchak, Natalya
Stabnikova, Olena
Stabnikov, Viktor
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 75 () nr. 2 pagina's 223-229
Jaar: 2020-02-25
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 24 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland