Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant Properties of Fermented Soy during Shelf Life
 
 
Titel: Antioxidant Properties of Fermented Soy during Shelf Life
Auteur: Tonolo, Federica
Moretto, Laura
Folda, Alessandra
Scalcon, Valeria
Bindoli, Alberto
Bellamio, Marco
Feller, Emiliano
Rigobello, Maria Pia
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 74 (2019) nr. 3 pagina's 287-292
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland