Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Total Phenolic Contents and Antioxidant Potential of Herbs Used for Medical and Culinary Purposes
 
 
Titel: Total Phenolic Contents and Antioxidant Potential of Herbs Used for Medical and Culinary Purposes
Auteur: Ulewicz-Magulska, Beata
Wesolowski, Marek
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 74 (2018) nr. 1 pagina's 61-67
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland