Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Selected Uncommon Legumes as a Source of Essential Fatty Acids, Tocopherols, Tocotrienols, Sterols, Carotenoids, and Squalene
 
 
Titel: Selected Uncommon Legumes as a Source of Essential Fatty Acids, Tocopherols, Tocotrienols, Sterols, Carotenoids, and Squalene
Auteur: Górnaś, Paweł
Czubinski, Jaroslaw
Rudzińska, Magdalena
Grygier, Anna
Ying, Qian
Chakradhari, Suryakant
Sahu, Pravin Kumar
Mišina, Inga
Urvaka, Elise
Patel, Khageshwar Singh
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 74 (2018) nr. 1 pagina's 91-98
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland