Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Maltodextrin and Gum Arabic-Based Microencapsulation Methods for Anthocyanin Preservation in Juçara Palm (Euterpe edulis Martius) Fruit Pulp
 
 
Titel: Maltodextrin and Gum Arabic-Based Microencapsulation Methods for Anthocyanin Preservation in Juçara Palm (Euterpe edulis Martius) Fruit Pulp
Auteur: Mazuco, Renata Alves
Cardoso, Pryscilla Maria Martins
Bindaco, Érica Sartório
Scherer, Rodrigo
Castilho, Rachel Oliveira
Faraco, André Augusto Gomes
Ruas, Fabiana Gomes
Oliveira, Jairo Pinto
Guimarães, Marco Cesar Cunegundes
Andrade, Tadeu Uggere de
Lenz, Dominik
Braga, Fernão Castro
Endringer, Denise Coutinho
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 73 (2018) nr. 3 pagina's 209-215
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland