Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Different Salts in Soaking Water on the Cooking Time, Texture and Physical Parameters of Cowpeas
 
 
Titel: Impact of Different Salts in Soaking Water on the Cooking Time, Texture and Physical Parameters of Cowpeas
Auteur: Ávila, Bianca Pio
Santos dos Santos, Magda
Nicoletti, Angélica Markus
Alves, Gabriela Dutra
Elias, Moacir Cardoso
Monks, Jander
Gularte, Márcia Arocha
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 70 (2015) nr. 4 pagina's 463-469
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland