Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Valorization of Pomace Powder Obtained from Native Mexican Apple (Malus domestica var. rayada): Chemical, Techno-functional and Antioxidant Properties
 
 
Titel: Valorization of Pomace Powder Obtained from Native Mexican Apple (Malus domestica var. rayada): Chemical, Techno-functional and Antioxidant Properties
Auteur: Cerda-Tapia, Angélica
Pérez-Chabela, María de Lourdes
Pérez-Álvarez, José Ángel
Fernández-López, Juana
Viuda-Martos, Manuel
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 70 (2015) nr. 3 pagina's 310-316
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland