Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of Buriti Endocarp Flour in Gluten-free Whole Cookies as Potential Source of Dietary Fiber
 
 
Titel: Incorporation of Buriti Endocarp Flour in Gluten-free Whole Cookies as Potential Source of Dietary Fiber
Auteur: Becker, Fernanda Salamoni
Damiani, Clarissa
Melo, Adriane Alexandre Machado de
Borges, Paulo Rogério Siriano
Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 69 (2014) nr. 4 pagina's 344-350
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland