Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Culinary Processing Time on Saffron’s Bioactive Compounds (Crocus sativus L.)
 
 
Titel: Influence of Culinary Processing Time on Saffron’s Bioactive Compounds (Crocus sativus L.)
Auteur: Rodríguez-Neira, Lidia
Lage-Yusty, María Asunción
López-Hernández, Julia
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 69 (2014) nr. 4 pagina's 291-296
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland