Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Baking and Boiling on the Nutritional and Antioxidant Properties of Sweet Potato [Ipomoea batatas (L.) Lam.] Cultivars
 
 
Titel: Effects of Baking and Boiling on the Nutritional and Antioxidant Properties of Sweet Potato [Ipomoea batatas (L.) Lam.] Cultivars
Auteur: Dincer, Cuneyt
Karaoglan, Mert
Erden, Fidan
Tetik, Nedim
Topuz, Ayhan
Ozdemir, Feramuz
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 66 (2011) nr. 4 pagina's 341-347
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland