Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Phase II-Inducing, Polyphenols Content and Antioxidant Capacity of Corn (Zea mays L.) from Phenotypes of White, Blue, Red and Purple Colors Processed into Masa and Tortillas
 
 
Titel: Phase II-Inducing, Polyphenols Content and Antioxidant Capacity of Corn (Zea mays L.) from Phenotypes of White, Blue, Red and Purple Colors Processed into Masa and Tortillas
Auteur: Lopez-Martinez, Leticia X.
Parkin, Kirk L.
Garcia, Hugo S.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 66 (2011) nr. 1 pagina's 41-47
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland