Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Improved Antioxidant and Anti-inflammatory Potential in Mice Consuming Sour Cherry Juice (Prunus Cerasus cv. Maraska)
 
 
Titel: Improved Antioxidant and Anti-inflammatory Potential in Mice Consuming Sour Cherry Juice (Prunus Cerasus cv. Maraska)
Auteur: Šarić, Ana
Sobočanec, Sandra
Balog, Tihomir
Kušić, Borka
Šverko, Višnja
Dragović-Uzelac, Verica
Levaj, Branka
Čosić, Zrinka
Mačak Šafranko, Željka
Marotti, Tatjana
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 64 (2009) nr. 4 pagina's 231-237
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland