Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the Lime-Cooking and Tortilla Making Properties of Quality Protein Maize Hybrids Grown in Mexico
 
 
Titel: Evaluation of the Lime-Cooking and Tortilla Making Properties of Quality Protein Maize Hybrids Grown in Mexico
Auteur: Serna-Saldivar, Sergio O.
Amaya Guerra, Carlos A.
Herrera Macias, Pedro
Melesio Cuellar, Jose L.
Preciado Ortiz, Ricardo E.
Terron Ibarra, Arturo D.
Vazquez Carrillo, Gricelda
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 63 (2008) nr. 3 pagina's 119-125
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland