Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Consumption of Selenium Enriched Rye/Wheat Sourdough Bread on the Body’s Selenium Status
 
 
Titel: The Effect of Consumption of Selenium Enriched Rye/Wheat Sourdough Bread on the Body’s Selenium Status
Auteur: Bryszewska, Malgorzata A.
Ambroziak, Wojciech
Langford, Nicola J.
Baxter, Malcolm J.
Colyer, Alison
Lewis, D. John
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 62 (2007) nr. 3 pagina's 121-126
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland