Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional Evaluation and Shelf Life Studies of Papads Prepared from Wheat–Legume Composite Flours
 
 
Titel: Nutritional Evaluation and Shelf Life Studies of Papads Prepared from Wheat–Legume Composite Flours
Auteur: Garg, R.
Dahiya, S.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 58 (2003) nr. 4 pagina's 299-307
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland