Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 186 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of textural and compositional attributes of green and white asparagus produced under commercial conditions
 
 
Titel: Comparison of textural and compositional attributes of green and white asparagus produced under commercial conditions
Auteur: Parthena P. Papadopoulou
Anastasios S. Siomos
Constantinos C. Dogras
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 58 (2003) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic/Plenum Publishers, New York, U.S.A.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 186 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland