Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 186 gevonden artikelen
 
 
  Chemical evaluation and storage stability of a beverage formulated from soybean and papaya pulp flour blends
 
 
Titel: Chemical evaluation and storage stability of a beverage formulated from soybean and papaya pulp flour blends
Auteur: M.U. Ukwuru
A. Adama
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 58 (2003) nr. 3 pagina's 11 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic/Plenum Publishers, New York, U.S.A.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 186 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland