Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effect of soaking, cooking and germination on the oligosaccharide content of selected Nigerian legume seeds
 
 
Titel: Effect of soaking, cooking and germination on the oligosaccharide content of selected Nigerian legume seeds
Auteur: Oboh, H.A.
Muzquiz, M.
Burbano, C.
Cuadrado, C.
Pedrosa, M.M.
Ayet, G.
Osagie, A.U.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 55 (2000) nr. 2 pagina's 97-110
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland