Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Use of two varieties of hard-to-cook beans (Phaseolus vulgaris) and cowpeas (Vigna unguiculata)in the processing of koki (a steamed legume product)
 
 
Titel: Use of two varieties of hard-to-cook beans (Phaseolus vulgaris) and cowpeas (Vigna unguiculata)in the processing of koki (a steamed legume product)
Auteur: C.M.F. Mbofung
N. Rigby
K. Waldron
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 54 (1999) nr. 2 pagina's 20 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, The Netherlands
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland