Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Proximate composition and some functional properties of extrusion cooked soybean and sweet potato blends
 
 
Titel: Proximate composition and some functional properties of extrusion cooked soybean and sweet potato blends
Auteur: Iwe, M.O.
Ngoddy, P.O.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 53 (1998) nr. 2 pagina's 121-132
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland