Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effect of soy-fortification method on the fermentation characteristics and nutritional quality of fermented maize meal
 
 
Titel: Effect of soy-fortification method on the fermentation characteristics and nutritional quality of fermented maize meal
Auteur: Plahar, W. A.
Nti, C. A.
Annan, N. T.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 51 (1997) nr. 4 pagina's 365-380
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland