Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying properties of three African food hydrocolloids:okra (Hibiscus esculentus), dika nut (Irvingiagabonensis), and khan (Belschmiedia sp.)
 
 
Titel: Emulsifying properties of three African food hydrocolloids:okra (Hibiscus esculentus), dika nut (Irvingiagabonensis), and khan (Belschmiedia sp.)
Auteur: R. Ndjouenkeu
J. O. Akingbala
G. B. Oguntimein
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 51 (1997) nr. 3 pagina's 11 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, The Netherlands
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland