Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effect of nanoclay on the transfer properties of immanent additives in food packages
 
 
Titel: Effect of nanoclay on the transfer properties of immanent additives in food packages
Auteur: Nasiri, Aida
Peyron, Stéphane
Gastaldi, Emmanuelle
Gontard, Nathalie
Verschenen in: Journal of materials science
Paginering: Jaargang 51 (2016) nr. 21 pagina's 9732-9748
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland