Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Enzyme-treated soy protein supplementation in low protein diet improved flesh tenderness, juiciness, flavor, healthiness, and antioxidant capacity in on-growing grass carp (Ctenopharyngodon idella)
 
 
Titel: Enzyme-treated soy protein supplementation in low protein diet improved flesh tenderness, juiciness, flavor, healthiness, and antioxidant capacity in on-growing grass carp (Ctenopharyngodon idella)
Auteur: Song, Yan
Yan, LiangChao
Jiang, WeiDan
Xiao, WeiWei
Feng, Lin
Wu, Pei
Liu, Yang
Kuang, ShengYao
Tang, Ling
Zhou, XiaoQiu
Verschenen in: Fish physiology and biochemistry
Paginering: Jaargang 46 () nr. 1 pagina's 213-230
Jaar: 2019-11-07
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland