Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Chemical constituents of red yeast rice fermented with the fungus Monascus pilosus
 
 
Titel: Chemical constituents of red yeast rice fermented with the fungus Monascus pilosus
Auteur: Cheng, Ming-Jen
Wu, Ming-Der
Chen, Yen-Lin
Chen, Ih-Sheng
Su, Yung-Shun
Yuan, Gwo-Fang
Verschenen in: Chemistry of natural compounds
Paginering: Jaargang 49 (2013) nr. 2 pagina's 249-252
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland