Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Changes in gluconic acid, polyols and major volatile compounds in sherry wine during aging with submerged flor yeast cultures
 
 
Titel: Changes in gluconic acid, polyols and major volatile compounds in sherry wine during aging with submerged flor yeast cultures
Auteur: R.A. Peinado
J.C. Mauricio
J.M. Ortega
M. Medina
J. Moreno
Verschenen in: Biotechnology letters
Paginering: Jaargang 25 (2003) nr. 22 pagina's 5 p.
Jaar: 2003-11
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, The Netherlands
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland