Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid fermentation by Lactobacillus casei in free cell form and immobilised on gluten pellets
 
 
Titel: Lactic acid fermentation by Lactobacillus casei in free cell form and immobilised on gluten pellets
Auteur: G. Chronopoulos
A. Bekatorou
E. Bezirtzoglou
A. Kaliafas
A.A. Koutinas
R. Marchant
I.M. Banat
Verschenen in: Biotechnology letters
Paginering: Jaargang 24 (2002) nr. 15 pagina's 4 p.
Jaar: 2002-08
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, The Netherlands
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland